De Woningblogster
You Are Reading
Alles over een topmatras op maat
0
Interieur

Alles over een topmatras op maat

Een goede nachtrust is belangrijk, om elke dag weer fris en fruitig aan de dag te beginnen. Bij een goede nachtrust kan een topmatras helpen. Heeft u al een topmatras thuis op u bed liggen? Of slaapt u al vele jaren op hetzelfde topmatras? Is uw topmatras niet toe aan vernieuwing? 

De voordelen van een topmatras?

Er zijn zeker voordelen, aan het aanschaffen van een topmatras. Zo wordt de levensduur van uw huidige matras verlengd en zult u een stuk meer comfort en ondersteuning toevoegen aan uw slaap. 

Waarom een topmatras bij Matrasatelier?

Maar waarom zult u nu een matras bij Matrasatelier moeten aanschaffen? Het aanschaffen van een topmatras bij Matrasatelier, biedt de volgende voordelen;

  • Het topmatras is speciaal naar uw wensen en behoeftes gemaakt;
  • Het topmatras is handgemaakt door onze specialisten in ons atelier vlakbij Eindhoven;
  • De materialen komen uit Nederland en Duitsland, zo houden wij rekening met de ecologisch;
  • Gratis bezorgen, zowel in Nederland als in België;
  • 180 dagen proefslapen op uw topmatras;
  • 8 jaar fabrieksgarantie op uw topmatras. 

De verschillende soorten topmatrassen bij Matrasatelier?

Bij ons kunt u kiezen uit drie verschillende series topmatrassen op maat, namelijk;

  • Blue serie topmatras;
  • Green serie topmatras;
  • Gold serie topmatras.

De blue serie topmatrassen hebben de volgende eigenschappen; de topmatrassen zijn hoogwaardig, de topmatrassen kunnen zowel drukverlagend als veerkracht zijn, de topmatrassen hebben een goede ventilatie en ondersteuning, de topmatrassen hebben een hoogte van zes centimeter en worden gemaakt in alle breedte en hoogte maten.

De green serie topmatrassen hebben de volgende eigenschappen; De topmatrassen zijn van latex gemaakt, De topmatrassen zijn natuurproducten, De topmatrassen hebben uitstekende ventilatie en ondersteuning, De topmatrassen hebben een hoogte van zes centimeter en worden gemaakt in alle breedte en hoogte maten.

De gold serie topmatrassen hebben de volgende eigenschappen; de topmatrassen zijn luxe en zijn gemaakt van diverse materialen, Er kunnen verschillende extra’s worden toegevoegde aan de topmatrassen, De topmatrassen hebben sublieme ventilatie en ondersteuning, de topmatrassen hebben een hoogte van negen centimeter en worden gemaakt in alle breedte en hoogte maten.

Over Matrasatelier

Een familiebedrijf, dat al 25 jaar bestaat, dat is Matrasatelier. Zo kunt u al raden, aan ervaring is er geen gebrek binnen het bedrijf. De missie die Matrasatelier uitstraalt is helder, namelijk: zo duurzaam mogelijk te werken gaan. De aankopen die u doet, zijn dus ook allemaal op duurzame wijze gemaakt. Daarnaast maken de specialisten van Matrasatelier, de matrassen volledige afgestemd op uw lichaam. Dit zal zorgen voor een heerlijke nachtrust.