De Woningblogster
You Are Reading
Is je badkamer toe aan een opfrisbeurt?
0
Interieur

Is je badkamer toe aan een opfrisbeurt?

Wanneer je badkamer toe is aan een opfrisbeurt, kun je er natuurlijk voor kiezen om alleen een nieuw badkamermeubel aan te schaffen en te plaatsen. Maar ik garandeer je: bij dat nieuwe badkamermeubel zien de tegels er ineens heel lelijk uit. En als je echt eens kritisch kijkt, dan zie je ook dat de rest van de badkamer eigenlijk best dringend aan vervanging toe is. En dan red je het gewoon niet met alleen een nieuwe badmat, een nieuw zeeppompje, een nieuwe toiletrolhouder en wat nieuwe handdoeken. Nee, je weet het eigenlijk al: er zal meer moeten gebeuren dan alleen een nieuw badkamermeubel.

Bestel je spullen gewoon online

Je kunt veel geld besparen door zelf de inrichting van je nieuwe badkamer aan te schaffen. Dit kun je gewoon online doen. Al kan het zomaar zijn dat je op de website door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien is het daarom een beter plan om een kijkje te nemen in één van de showrooms van Q1 Sanitair. Je vindt daar alle mogelijke inloopdouches en douchecabines. Je kunt rustig de tijd nemen om te kijken en te bepalen wat je echt wilt. Wil je een bad? Ook die vind je in de showrooms. En, ook niet onbelangrijk, met maar liefst 17 showrooms in heel Nederland is er altijd een filiaal van Q1 Sanitair bij jou in de buurt.

Wat heb je nodig voor de badkamer?

Om je badkamer goed te kunnen verbouwen heb je materialen nodig. Nu kun je het bestellen materiaal dat nodig is om leidingen te verplaatsen, om een stopcontact aan te leggen en de spullen om om tegels te kunnen plaatsen overlaten aan de vakman. Ook alle gereedschappen zijn gewoon in het bezit van de vakman. Maar jij moet beslissingen nemen over de rest van de badkamer. Alles dat in het zicht is, is voor jou belangrijk. Je wilt immers een mooie, functionele badkamer. Jij moet dus keuzes maken op het gebied van alle sanitair en de tegels. Kies mooie tegels voor op de muur en bijpassende tegels voor op de vloer. Kies een toilet en een wastafel en, natuurlijk, een mooi badkamermeubel. Je hebt ook nog een douche nodig. Kies een ruime inloopdouche of een wat meer besloten douchecabine. En wat denk je van een bad? Heb je er de ruimte voor en ga je graag in bad? Dan mag dat ook niet ontbreken in jouw nieuwe badkamer. Al deze zaken vind je gewoon bij Q1 Sanitair!

Zorg ook voor een mooie aankleding

Is je nieuwe badkamer klaar voor gebruik maar oogt ‘ie nog wat leeg? Dan is het tijd voor de aankleding. Je kunt dat, net als de rest van de badkamer, zo gek maken als je dat zelf wilt. Kies nieuwe accessoires en plaats deze in de badkamer. Wil je zorgen voor meer eenheid? Dan kies je de accessoires uit dezelfde serie. Door wat kleur toe te voegen, bijvoorbeeld door mooie handdoeken en een mooie badmat, zorg je al snel voor een fijne sfeer in je nieuwe badkamer.

Mis je nog iets? Dan is een varen de perfecte plant voor in de badkamer. Natuurlijk kies je een bloempot die qua kleur perfect past bij de rest van de aankleding.