De Woningblogster
You Are Reading
Leuke kado’s om te geven voor in huis
0
Gadgets

Leuke kado’s om te geven voor in huis

Bij een bescheiden budget is het altijd lastig om iets leuks te vinden dat past binnen de beperkingen. Zeker als je niet veel geld zou kunnen uitlenen. Gelukkig zijn er een aantal leuke en goedkope trucs om te helpen met het geven van cadeaus. Hieronder vind je 10 inspirerende ideeën voor in huis waarmee je het cadeau virus gelijk in huis onder de loep neemt.

Een leuke vaas met bloemen

Het is altijd leuk om een nieuwe vaas te hebben voor de bloemen die je elke week koopt. Een vaas die niet alleen leuk staat, maar ook nog eens met de bloemen mee verandert in kleur zorgt er voor dat deze vaas nooit verveeld. Vaak zijn deze vaassen mooi gedecoreerd met een verzameling van kleuren en patronen. Dit geeft een hele leuke twist aan de vaas waardoor het ineens niet meer zo’n standaard cadeautje is.

Een mooie theepot

Een theepot is een mooi cadeautje dat niet alleen leuk is voor de eigenaar, maar ook voor de anderen in de buurt. Een theepot is een voorwerp dat we dagelijks gebruiken en dus echt een plek verdient in onze keuken of eetkamer. Vooral de kleinere theepotten zijn leuk om als cadeautje te geven. Deze kun je gemakkelijk meenemen en dus ook gemakkelijk uitdelen. Een leuke groep is een klein groepje theepots met elk een ander thema erop. Deze zijn dan ook nog eens leuk om te verzamelen en te bewonderen.

Een mooie poster

Het is een leuk idee om wat muurversiering zoals bijvoorbeeld fotolijsten kado te doen. Hierbij kan je iets subtieler of stijlvols doen, maar je kan ook kijken naar posters van een hobby of passie van degene waarvoor je de poster koopt. Denk aan een poster van de wereld of bijvoorbeeld de favoriete film van de ontvanger. Je kan posters makkelijk online vinden in alle soorten en maten. 

Een fijne deken en kussens

Een fijne deken of kussens zijn altijd prachtig om te krijgen. Deze items zijn niet alleen een leuk cadeau voor in huis, maar ook verrassend voor onderweg! Kussens zijn niet alleen leuk om gewoon lekker op te zitten, maar ook om als decoratie te gebruiken. Een leuke kussensloop, die gebreide kussenslopen zijn altijd leuk, zorgt ervoor dat de kussens meer gaan doen dan alleen lekker liggen. Deze kussenslopen zijn een prachtig en leuk cadeautje voor in huis. Een fijne deken kan het gehele jaar door gebruikt worden en is daardoor altijd een leuk cadeautje voor in huis.